tiistai 22. helmikuuta 2011

Black Peräkärryn Suosikkinuudelit

Mama Shrimp Cream Tom Yum Flavour, tuo taivaiden nuudeliherkku. Nuo terävät limen, purjosipulin ja chilin hampaat, jotka puraisevat kurkusta särmäkällä otteellaan. Tuo kermainen liemi, joka velloo mahassa valtaisalla vorteksilla samalla sekunnilla sinne päästyään. Viimeaikaisen elämäni krapulaherkku. 

Mamman Rapu-Kerma-Tommi-Nam Makunuudeleissa ilmenee ruoanlaiton yksi tärkeimmistä pyhistä kolminaisuuksista Suolaisuuden, happamuuden ja tulisuuden liitto  (unohtamatta saatanallisuutta ja epäterveellisyyttä). Nuudeleiden hienostunut kermaisuus, eli maissisiirappi+maitoproteiini, pehmentää tätä terävää trioa lempeän teollisella otteellaan. Katkarapujauhetta nuudeleissa on 0,03%.

Näin valmistat! 
 

1. Laita nuudelit ja mausteet astiaan, Lisää 5dl kiehuvaa vettä
2. Anna hautua kannen alla 3 minuuttia
3. Annos on valmis tarjoiltavaksi


Nuudelit muokataan mustan peräkärryn tyylisiksi lisäämällä loraus esimerkiksi Poppamies Savunaga -kastiketta, joka pakottaa epäpyhät krapulahenget irtautumaan ruumiin temppelistä ja nostaa hien pintaan, laittaa veren kiertämään ja tekee suolistolle pikapuhdistuksen. Monesti kaivan jääkaapista vielä jotain pekonin- tai fetajuuston jämiä, joista pekonin kypsennän, ja laitan mokomat kuumaan liemeen uimaan.


Nuudeleita nauttiessa on erittäin tärkeätä, että lientä on paljon ja, että se on kuumaa. Myös on tärkeätä huomata, että nuudelit ovat erittäin saatanallista ja epäpyhää syötävää, koska ne sisältävät luontoa kuormittavaa palmuöljyä suoraan sademetsistä ja keholle vaarallisia lisäaineita ja arominvahventeita, joita ei tule jokahipin nauttivan. Päästäkää nuudeli sieluunne!

Lisää tunnelmia osoitteesta: http://www.mamalover.net/ 

Nuudelit on valmistanut Thai President Foods Public Company Limited 304 Srinakarin Rd., Huamark, Bangkapi, Bankok 10240 Thailand. Puhelinnumerot ja http://www.mama.co.th ja sähköpostia osotteeseen info@mama.co.th - Maahan nuudelit on tuonut INDO-BALTIC OY PL 353 00121 Helsinki ja postia pistetään osotteeseen info@indobaltic.fi  

1 kommentti:

  1. Tämä blogi tarjoaa jo sivistystä, yleistä viihdettä ja nyt myös ruokaohjeita. Jos alatte toimittaa vielä pornoa, en ikinä enää tarvitse muita nettisivuja.

    VastaaPoista